Nyhetsbrev

* obligatoriskt fält

Hitta hit!

Plats: Gamla Bilfabriken i Nacka Strand

Saltsjöbanan från T-bana Slussen till Nacka C

Karta till Nacka Strand (Google Maps)

Plats: Eriksbergshallen, Göteborg.

Karta till Eriksbergshallen (Google Maps)

 

Öppettider

STOCKHOLM, Nacka Strand

Inbjudna fredagen den 7 nov 13.00-20.00

Publikdagar
Lördag den 8 nov 10.00-19.00
Söndag den 9 nov 10.00-18.00
Ta gärna båten från Nybrokajen till Nacka Strand!

 

GÖTEBORG, Eriksbergshallen

Inbjudna fredagen den 14 nov 13.00-20.00

Publikdagar
Lördag den 15 nov 10.00-19.00
Söndag den 16 nov 10.00-18.00
Ta gärna Älvsnabben direkt till Eriksbergshallen!


Pris

Entré 190 kronor.
Barn under 15 år i vuxens sällskap går in gratis.

.

 

Bokning av monteryta:

För bokning och information kontakta:

Jan Rawensparr

0760–393737

jan@rdmedia.se

 


STOCKHOLM 8–9 november
GÖTEBORG 15–16 november
Boka datumen för Gran Turismo Expo 2014!

– årets stora sportbilsmässa i Stockholm och Göteborg

Efter förra årets publiksuccé intar Gran Turismos exklusiva sportbilsmässa återigen Nacka Strand, Stockholm, och Eriksbergshallen i Göteborg. För fjärde året visas de dyraste, snabbaste och mest åtråvärda drömbilarna. I år med bland annat världspremiär för en ny svensk sportbil, Maseratis 100-årsjubileum, stor Formel 1-bilssalong, finbilspremiärer, lyxklockor och mycket mera.

Maserati Ghibli och Maserati Tipo 151

Maserati firar 100 år på Gran Turismo Expo 2014!

För fjärde året i rad tar Gran Turismo Expo med publiken på en drömresa bland världens allra finaste, dyraste och snabbaste bilar. Årets jubileumstema kretsar kring den 100-åriga legendaren Maserati och bland många av världens sportbilsklassiker och nyheter på mässan visas ikonen Tipo 151.

Maseratis 100-åriga historia är som ett bättre filmmanus – ett drama i bästa klass. Här finns alla ingredienser representerade – ond bråd död, finansiella katastrofer och karismatiska hjältar i överflöd – både bakom ratten och skrivbordet.

På Gran Turismo Expo i Stockholm och Göteborg i november firas det italienska märket med en kavalkad av unika klassiker och premiärfärska lyxvagnar. Bland många av världens supersportvagnar och sportbilsnyheter som visas på mässan märks kanske framförallt Maseratis låga ikoniska skapelse med namnet Tipo 151 – bilen som förkroppsligar det mesta av innehållet i varumärket.

Den tidiga 60-talssportvagnen är en mycket vacker, snabb och tekniskt avancerad bil framtagen i en extremt liten serie för racing, och typisk för allt Maserati företog sig de första 50 åren av sin livstid. Det handlade alltid om djärva projekt, höga insatser och formidabla maskiner – men också om motgångar och tragedier.

Exemplaret på mässan är en exakt kopia av den enda Tipo 151 som fortfarande existerar i världen, och den har byggts i Sverige av Magnus Ahlqvist, känd i hela vida världen för sin bilbyggarkonst.