Marcus Ericsson kommer till GranTurismo Expo 2014!

d

Sveriges finbils-event firar fem år!

För fem år sedan fick Sverige ett nytt och unikt premiumevent för bilälskare.

GranTurismo Expo föddes en råkall novemberdag 2011 i Nacka Strand utanför Stockholm, och fick direkt ett varmt mottagande av en kräsen bilpublik.
Både publik och utställare uppskattade våra ambitioner att skapa känslan av ett stort men intimt drömbilsgarage, med de nyaste och mest kittlande från bilvärlden i kombination med de allra finaste klassikerna. För tre år sedan var det premiär för GranTurismo Expo i Eriksbergshallen i Göteborg, med samma entusiastiska respons, och nu firar eventet fem framgångsrika år.

Datumen för årets mässor:
Nacka Strand i Stockholm den 7-8 november.
Eriksbergshallen i Göteborg den 14-15 november.


Svenska drömmar i fokus på GranTurismo Expo 2015:

Det har blivit en tradition att tillföra ett eller flera högintressanta specialteman till utställarnas utbud av marknadens finbilar under GranTurismo Expo.  2015 heter huvudtemat Svenska Drömmar.

Sverige har en stolt tradition som bilbyggarland, men numera är det små specialbilsbyggare snarare än de stora masstillverkarna som har hamnat i strålkastarskenet. Koenigsegg stal showen under vårens Genèvesalong, och på GranTurismo Expo 2015 kommer vi att få se premiären av ett helt nytt svenskt sportvagnsprojekt med unika tekniska lösningar. Samtidigt firar vi också nystarten för produktionen av den lika svenska Indigo 3000, visar en rad spännande svenska bilprojekt genom åren och får besök av personerna bakom bilarna.

Modeshowen under VIP-dagen i Nacka Strand blev mycket uppskattad, och kommer att följas upp av ett mode-event även i Göteborg 2015.
Det är en exklusive krydda för utställarnas VIP-gäster som attraherar en bredare målgrupp.

Vi ses på GranTurismo Expo 2015!

 

Från tidigare år:

 

Novembermys med Marcus och Maserati

Gran Turismos mysiga bilmässor i novembermörkret har blivit en varm och välkommen tradition för landets biltokar, både i öst och väst. I år lyste vår F1-stjärna Marcus Ericsson och 100-årsjubilaren Maserati upp tillställningen lite extra för de knappt 20 000 besökarna under de båda helgerna.

F1-föraren Marcus Ericsson på GranTurismo Expo 2014

F1-föraren Marcus Ericsson på GranTurismo Expo 2014

Det var en gråmulen lördag i november, och en fuktig vind pinade kajerna utmed Göta älvstranden i Göteborg. I Eriksbergshallen, på dess västra sida, var det desto hetare.

Under några skälvande timmar bildade en entusiastisk publik på nästan 4 000 personer kö för att få en autograf och byta ett par ord med en viss Marcus Ericsson från Kumla.

Bara dagarna innan hade han säkrat sin fortsatta karriär i formel 1-racingen, och hans skara av fans växer snabbt – det märktes om inte annat tydligt i Göteborg där kön ringlade lång för att heja på vår världsstjärna.

Marcus fina avslutning av säsongen i det krisande Caterhamsstallet har väckt förhoppningar inför framtiden hos den svenska publiken. Får Ferrari bara sprutt på motorn i Saubers racer så kan det bli riktigt bra.

På frågan om Marcus kommer att byta sin tjänste-Renault Clio RS mot en Ferrari nu ler han bara och säger “hoppas”!

Och den som fortfarande tvivlar på “Mackans” speed bakom ratten i en formelbil med tanke på det tuffa året i Caterham, ska minnas att han slog en viss Daniel Ricciardo i samtliga race i brittiska F3-mästerskapen när han gjorde inhopp där under sin vinnarsäsong i det japanska F3-mästarskapet 2009. Och Daniel har det ju gått rätt bra för …

Marcus visade prov på sin förmåga att fokusera på uppgiften när han utan förvarning ställdes mot ett gäng smågrabbar i ett heat på Monzabanan i vårt RaceRoom Experience by Sims. Vad vår F1-stjärna inte visste var att en av killarna på startlinjen var en tioåring vid namn Johan Andersson, med fyra års kartingerfarenhet i ryggen med en rad segrar i sitt CV. Johan slog faktiskt Marcus i kvalet, och stod i pole position inför trevarvsracet. Marcus gick nu in i sin bubbla, och den lugna och fokuserade blicken kände vi igen från starterna i F1. Johan strulade till det lite för sig i första chikanen, och sedan var loppet kört. Marcus kunde defilera in i mål, och på vägen sätta dagens absolut snabbaste tid, men det var Johan som vann priset för den förare som var närmast Marcus tidsmässigt under dagen: en fantastisk replika av Ronnie Petersons Lotus 78, signerad med lyckönskningar av Marcus förstås.

Göteborgspubliken – totalt mer än 9 000 personer – kunde också glädja sig åt två premiärer som inte hann komma till Nacka Strand i Stockholm helgen innan. Det var dels den extrema track day-bilen Radical RXC, en registreringsbar Le Mans-racer i kompaktformat om man så vill. Ett 1,7-miljonerkronors alternativ till de etablerade fortåkarbilarna för den som vill sticka ut från mängden.

Den andra premiären, som även tog oss som arrangörer på sängen, var nya BMW X6, som lite diskret hade rullats in i Bilias monter bakom den vilda i8 och nya M3. En bil med smäckrare och sportigare linjer än föregångaren.

Göteborgspubliken kunde också glädjas åt att Aston Martin-importören Callisma fanns på plats med två av sina toppmodeller: Vanquish och Rapide S.

Liksom i Stockholm fanns också den svenska superklockstillverkaren Halda på plats med sin nya version av Race Pilot i Gun Metal-utförande, men även Haldas personal fick erkänna att de båda McLarenbilarna som “bodde” i deras monter väckte aningen mer  intresse hos publiken än deras unika raceklocka.

Trackday- och racebilen 650 Sprint begick sin mäss- och Sverigepremiär i Nacka Strand, och den väckte lika stort habegär i Eriksbergs gamla dieselmotorfabrik.

Det stora dragplåstret i Nacka Strand var annars premiären av helt nya Audi TT, och under fredagen för särskilt inbjudna var det tätt med Audifans på plats för att klämma på den tredje generationen av denna designikon.

I samma monter stod en liten A1 på styltor – det var Mattias Ekströms rallycrossvinnare som hade fångats i flykten. När våra guider Tom Bertling (i Stockholm) och Peter Sundfeldt (i Göteborg) provocerade fram en soundcheck från killarna i Audimontern så stannade verksamheten i hallarna av en sekund – resonanssystemet skapar en sällsam ljudkuliss.

En annan uppskattad Sverigepremiär stod Morgan för, med sin Speedster – en strippad +8 som också kunde lägga imponerande ljudmattor via sina grova sidepipes.

Stockholmspubliken kunde också titta närmare på nya Cadillac ATS Coupé, en stram designyttring från en av världens biljättar som storsatsar på märket i Europa och Sverige. I Nacka Strand kunde vi suga i oss ännu mer godis från USA i form av den allra senaste generationen av Dodge Viper, mot kulissen av den första och redan så klassiska coupén.

Riktigt kul var också Sverigepremiären av Indian Scout. Det har blivit en tradition att visa några av de allra finaste motorcyklarna bland alla fantastiska bilar på Gran Turismo Expo, och Polaris satsning på det gamla ärorika märket Indian har resulterat i några fantastiska maskiner. Nya Scout är det senaste bidraget i paletten, med en unik neoklassisk design som verkligen står ut från mängden. Även Ducati och MV Agusta hade med sig ett par unika sportmaskiner, vars prislappar till och med överträffade en del av de utställda bilarnas.

Mässan i Nacka Strand bjuder till skillnad från Eriksberg på två hallar med större ytor, vilket har givit plats för ett dussintal bilklubbar och deras ögonstenar. Ford Mustangklubben var på plats för att fira 50 år (redaktionens egen utställda och svensksålda 289 HT hade sin 50-årsdag på tisdagen mellan mässorna!), och tillsammans med den svenska Maseratiklubben ställde vi till med en rejäl fest både i Stockholm och Göteborg. I Nacka Strand fanns inte mindre än nio nya och klassiska skönheter att se, och mässornas primadonna – Magnus Ahlqvist fantastiska, handbyggda Tipo 151 – tronade i ensamt majestät i mitten av utställningen.

Vi hade också hämtat ett par inslag ur vår senaste äventyrsspecialare till mässorna – Timo Helistens fantastiska Lamborghini LM002, och den lilla Fiat 600 som han i par med Thomas Wästvind körde Mongolrallyt till Ulan Bator i.

Ett fantastiskt bränsle för våra drömmar – både i magasinet och live på Expo!

På återseende nästa höst!

Flera bildgallerier signerade Peter Gunnars hittar du på GranTurismos Facebooksida!

Radical RXC på GranTurismo Expo 2014

Radical RXC på GranTurismo Expo 2014

McLaren i Haldas monter på GranTurismo Expo 2014

McLaren i Haldas monter på GranTurismo Expo 2014

Morgan Speedster på GranTurismo Expo 2014.

Morgan Speedster på GranTurismo Expo 2014.

Konferencieren Peter Sundfeldt och F1-föraren Marcus Ericsson på GranTurismo Expo 2014.

Konferencieren Peter Sundfeldt och F1-föraren Marcus Ericsson på GranTurismo Expo 2014.

 

Träffa Marcus Ericsson på lördag!
På lördag 15 november kan du träffa vår svenske F1-förare Marcus Ericsson i Haldas monter på GranTurismo Expo i Eriksbergshallen i Göteborg!
Och efter en rekordhelg i Stockholm är stämningen på topp inför den kommande tillställningen på Sveriges framsida: 

 • Audis helt nya generation av designikonen TT begår Sverigepremiär. Den helt revolutionerade förarplatsen, med de flesta funktioner styrda från ratten som på en Formel 1-bil, och den stora digitala instrumentskärmen har blivit prisade för sin innovation.
 • McLaren 650S Sprint Coupé och Roadster begår Sverigepremiär! Det är den brittiska superbilstillverkarens allra senaste skapelse, byggd för att överträffa allt annat i sportvagnsklassen runt två miljoner kronor.
 • Morgans lättviktsversion Speedster, byggd på nya +8, begår Sverigedebut på mässan. Det är ett avancerat lättmetallbygge paketerat i klassiska former, med en häftig V8 under den långa huven.
 • Med nya kompakta Jeep Renegade bygger märket vidare på sin status som föregångare i SUV-segmentet. De klassiska linjerna går igen i en modern förpackning.
 • Sportvagnsracern Radical RXC är snabbast i sin klass och premiärvisas nu i Sverige. Den kurviga modellen passar lika bra på racerbanan som i stadstrafik.
 • Sist men inte minst – en världspremiär! Den svenska klocktillverkaren Halda visar en helt ny version av sin Race Pilot.
STOCKHOLM 8–9 november
GÖTEBORG 15–16 november
• Boka datumen för Gran Turismo Expo 2014!
• Sverigepremiär: nya Audi TT!
• Träffa F1-föraren Marcus Ericsson!
• Fira Maserati 100 år!

– årets stora sportbilsmässa i Stockholm och Göteborg

Efter förra årets publiksuccé intar Gran Turismos exklusiva sportbilsmässa återigen Nacka Strand, Stockholm, och Eriksbergshallen i Göteborg. För fjärde året visas de dyraste, snabbaste och mest åtråvärda drömbilarna. I år med bland annat världspremiär för en ny svensk sportbil, Maseratis 100-årsjubileum, stor Formel 1-bilssalong, finbilspremiärer, lyxklockor och mycket mera.

Här kan du ladda ned mässbilagan som följer med Dagens Industri 3 november: GranTurismo_Di_Bilaga

 

Marcus Ericsson kommer till GranTurismo Expo 2014!

Marcus Ericsson kommer till GranTurismo Expo 2014.

F1-stjärnan möter fansen på Gran Turismo Expo!

Den första svensken på 23 år i Formel 1-racingen startade säsongen försiktigt, men har visat sig stark i spurten. Träffa vår första F1-förare på 23 år på Gran Turismo Expo i Göteborg.

Marcus Ericsson är den senaste i raden av svenska racerförare som har nått hela vägen fram till kungaklassen Formel 1. Det var på tiden – det var 23 år sedan Stefan Johansson klev ur en F1-racer för sista gången.

Marcus kommer från Örebro, precis som Sveriges mest framgångsrika stjärna i racingen genom alla tider: Ronnie Peterson. Närke har sedan dess fostrat en rad snabba förare, men ingen har nått hela vägen fram till F1.

De som såg Marcus in action i tonåren var övertygade om att det var något alldeles särskilt de bevittnade. Vår formelbilsstjärna på den amerikanska scenen, Kenny Bräck, tog Marcus under sina vingar och i snabb takt vanns den brittiska Formel-BMW-serien och japanska F3-mästerskapet, och Marcus befanns sig plötsligt i GP2, den förberedande klassen inför F1. Efter fyra år i klassen – minst ett år längre än plan – blev 2013 året då allt klaffade och Marcus hade slutit cirkeln. Sverige och Örebro var åter i F1.

Återkomsten sammanföll med den mest omtumlande ändringen av det tekniska reglementet genom alla tider. Hybridtekniken revolutionerade bilarna och motortillverkarna kom i otakt. Det blev lite av ett lotteri för teamen med motorleverantörerna.

Och Marcus team, Caterham, drog en nitlott.

Därför har Marcus första år i F1-sporten varit ”karaktärsbyggande”, om man ska uttrycka sig lite positivt. Men efter sommaren har det gått snabbt framåt, och örebroaren har lämnat både sin teamkamrat och de närmaste konkurrenterna bakom sig.

Hur nöjd är Marcus med sitt första år i F1? Hur går resan vidare?

Du som besöker Gran Turismo i Eriksbergshallen, Göteborg, har en unik chans att träffa vår F1-stjärna och ställa frågorna till honom själv. Och kanske få en autograf…

Kolla www.granturismoexpo.se för Marcus tider under mässan!

Audi TT Coupé

Det blir fest för alla älskare av Audi på Gran Turismo Expo i Stockholm och Göteborg i november, när den helt nya sportvagnen TT firar sin Sverigepremiär – den första i raden av flera premiärraketer på Sveriges största finbilsmässa.

Vid debuten som konceptbil 1995 belönades Audi TT för sin djärva form med en rad designpriser, och det är redan dags för den nya, tredje generationen, just presenterad i Paris, att få ta emot priser. Det är den revolutionerade förarplatsen, med de flesta funktioner styrda från ratten som på en formel 1-bil, och den stora digitala instrumentskärmen som helt ersätter de analoga instrumenten, som har blivit prisad för sin innovation. Audi kallar sin lösning för en “virtuell cockpit”, där alla som har vuxit upp i tevespelens värld lär känna sig hemma.

Utvändigt har den tredje TT-generationen blivit lite mer kompakt och sportigare, och karossen är en lättviktskonstruktion gjord delvis i aluminium.

Både diesel- och bensinmotorer finns tillgängliga vid premiären, från 184 till 310 hästkrafter, med supersnål teknik hämtad från Audis framgångsrika Le Mans-bilar.

En rad andra heta Sverigepremiärer följer i kölvattnet på nya Audi TT.

 

Maserati Ghibli och Maserati Tipo 151

Maserati firar 100 år på Gran Turismo Expo 2014!

För fjärde året i rad tar Gran Turismo Expo med publiken på en drömresa bland världens allra finaste, dyraste och snabbaste bilar. Årets jubileumstema kretsar kring den 100-åriga legendaren Maserati och bland många av världens sportbilsklassiker och nyheter på mässan visas ikonen Tipo 151.

Maseratis 100-åriga historia är som ett bättre filmmanus – ett drama i bästa klass. Här finns alla ingredienser representerade – ond bråd död, finansiella katastrofer och karismatiska hjältar i överflöd – både bakom ratten och skrivbordet.

På Gran Turismo Expo i Stockholm och Göteborg i november firas det italienska märket med en kavalkad av unika klassiker och premiärfärska lyxvagnar. Bland många av världens supersportvagnar och sportbilsnyheter som visas på mässan märks kanske framförallt Maseratis låga ikoniska skapelse med namnet Tipo 151 – bilen som förkroppsligar det mesta av innehållet i varumärket.

Den tidiga 60-talssportvagnen är en mycket vacker, snabb och tekniskt avancerad bil framtagen i en extremt liten serie för racing, och typisk för allt Maserati företog sig de första 50 åren av sin livstid. Det handlade alltid om djärva projekt, höga insatser och formidabla maskiner – men också om motgångar och tragedier.

Exemplaret på mässan är en exakt kopia av den enda Tipo 151 som fortfarande existerar i världen, och den har byggts i Sverige av Magnus Ahlqvist, känd i hela vida världen för sin bilbyggarkonst.

Comments

 1. Pingback: Tävla om biljetter till Gran Turismo Expo mässan! | Njutbart

 2. Pingback: GranTurismo Expo 2011 » Min Mercedes och andra bilar

 3. Pingback: DinVinguide.se

 4. Pingback: Gran Turismo 2012 « Wettris

 5. Pingback: Vinn biljett till Gran Turismo | Njutbart

 6. Pingback: Gran Turismo Expo 2012 öppnar på fredag kl 10 med sportbilar, klockor och GT-memorabilia. | Lyx.se

 7. Pingback: Gran Turismo Expo 2013 i Stockholm och Göteborg | Bil & Verkstad

 8. Pingback: Gran Turismo bilmässa Nacka strand 9-10 November | Maserati Club Sweden

 9. Pingback: New Koenigsegg to be shown at GranTurismo Expo 2013 - BMW M5 Forum and M6 Forums

 10. Pingback: Hedin Bil ställer ut på GranTurismo Expo! | Hedin Bil AB

 11. Pingback: Bilmässan Gran Turismo öppnar i helgen Wallenrud

 12. Pingback: Säljstart av BMW i3 | blixtgordon

 13. Pingback: Testing the new emoticon posting method - Page 3754 - Cute-Factor

 14. Pingback: pram jakke

 15. Pingback: jakke dame

 16. Pingback: giubbotti north sails

 17. Pingback: giubbotti canadian

 18. Pingback: giubbotto college

 19. Pingback: jeans dondup

 20. Pingback: Gran Turismo 2014 | Lamborghini Wife

 21. Pingback: Auth Womens Air Jordan 6 Retro Black Varsity Red True Blue Light Graphite 2014 Outlet

 22. Pingback: Very Catchy Air Jordan 12 Retro White French Blue Metallic Silver Knockoffs

 23. Pingback: Auth Air Jordan Retro 11 Mens Shoes Black Red Authentic

 24. Pingback: Stock Sale Nike Mercurial Vapor Xi Cr Tf Indoor Boots Black Tour Orange White Official Site

 25. Pingback: Performance Nike Lunar Hypergamer 2013 White Black Summit White For Sell

 26. Pingback: Irreplaceable Womens Air Jordan 13 (Xiii) Black White Red Colors

 27. Pingback: Fashionable Nike Lebron 10Black Silver Shoes In United States

 28. Pingback: 4 - 6 Days Delivery Air Jordan 7 Retro White French Blue Flint Grey All Style

 29. Pingback: camisa do milan para gta san andreas

 30. Pingback: maglie calcio 2014 arsenal

 31. Pingback: Ny ordförande i svenska Maseratiklubben | Maserati Club Sweden

 32. Pingback: liverpool kit age 5 6

 33. Pingback: tottenham third kit 2014

 34. Pingback: arsenal s new away kit features in fifa 13

 35. Pingback: magliette barcellona basket

 36. Pingback: buy original arsenal jersey

 37. Pingback: new liverpool fc kit 2013 14

 38. Pingback: new jersey barcelona away

 39. Pingback: arsenal football kits 2012 13

 40. Pingback: italy 2014 world cup kit buy

 41. Pingback: atletico madrid jersey away 2012

 42. Pingback: jersey liverpool away new

 43. Pingback: chelsea away kit 2012 13 pes 2012

 44. Pingback: barcelona fc away jersey 2015

 45. Pingback: england 2014 world cup kits

 46. Pingback: arsenal kits from history

 47. Pingback: tottenham away shirt 2014

 48. Pingback: fc barcelona s home stadium jersey

 49. Pingback: ray ban replica mercadolibre

 50. Pingback: oakley plaintiff matte black

 51. Pingback: occhiali da sole ray ban estate 2014

 52. Pingback: fake white ray ban sunglasses

 53. Pingback: sonnenbrille ray ban mit sehstarke

 54. Pingback: new balance training watch

 55. Pingback: trikot dortmund 2013 14

 56. Pingback: wm trikot 2014 griechenland

 57. Pingback: new balance 1500 solebox nazar eye

 58. Pingback: prescription sunglasses sport

 59. Pingback: oakley polarized gascan lenses

 60. Pingback: ray ban clubmaster 3016 cheap

 61. Pingback: oakley plaintiff shaun white polarized

 62. Pingback: bayern m眉nchen ausw?rts trikot 2015

 63. Pingback: oakley half wire replacement lenses uk

 64. Pingback: new balance breast cancer shoe

 65. Pingback: new balance sneakers on ebay

 66. Pingback: brown ray ban case fake

 67. Pingback: ray ban brille neue modelle

 68. Pingback: maillot colombie techfit

 69. Pingback: new balance 574 dsw

 70. Pingback: shaun white oakley sunglasses jupiter

 71. Pingback: new balance shoe sizes compared to nike

 72. Pingback: oakley radarlock xl straight stem - photochromic

 73. Pingback: bayern trikots wiki

 74. Pingback: fake womens ray ban sunglasses

 75. Pingback: new balance 880 gold and black

 76. Pingback: new balance shoes store finder

 77. Pingback: chelsea third kit 13 14 sports direct

 78. Pingback: ray ban aviator femme prix

 79. Pingback: lace dress by rose and ruby

 80. Pingback: italia maglia azzurra perche

 81. Pingback: ray ban de titanium

 82. Pingback: ray ban outlet bicester village

 83. Pingback: ray ban rb 5206 cena

 84. Pingback: maillot liverpool junior

 85. Pingback: ray ban p wayfarer rb2140

 86. Pingback: black maui stretch lace pencil dress

 87. Pingback: new balance 574 backpack asos

 88. Pingback: messi refuses to give shirt to el shar

 89. Pingback: how much is a kate spade purse worth

 90. Pingback: oakley online review

 91. Pingback: ray ban 3030 preto

 92. Pingback: ray ban rb3447 blue

 93. Pingback: Women's Nike San Francisco 49ers 52 Patrick Willis Elite Team Alternate Two Tone Super Bowl XLVII NFL Jersey

 94. Pingback: chelsea numero maillot

 95. Pingback: neymar demande maillot messi

 96. Pingback: maillot psg domicile 12 13 pas cher

 97. Pingback: camiseta uruguay 2012 suplente

 98. Pingback: camisa da holanda de 74

 99. Pingback: camisetas de beisbol chile

 100. Pingback: Limited Khyri Thornton Mens Jersey - Green Bay Packers 94 Road White Nike NFL

 101. Pingback: manchester united shirt green yellow

 102. Pingback: camiseta del chelsea fly emirates

 103. Pingback: fc bayern trikot mit unterschriften

 104. Pingback: psv eindhoven poloshirt

 105. Pingback: tischkicker trikots bayern m锟斤拷nchen

 106. Pingback: Men's Nike San Francisco 49ers 16 Joe Montana Game Camo Realtree Super Bowl XLVII NFL Jersey

 107. Pingback: nueva camiseta de barcelona espa?a

 108. Pingback: schalke trikot sale

 109. Pingback: Reebok San Francisco 49ers 15 Michael Crabtree Premier EQT White NFL Jersey

 110. Pingback: maillot france 2010 coupe du monde

 111. Pingback: neymar y montillo con la camiseta de lanus

 112. Pingback: http://www.faz-transports.com/phpinfo.php?Arsenal-Voetbalshirts-2013-2014-Thuis-Wilshere-10

 113. Pingback: camiseta seleccion argentina 78

 114. Pingback: bvb champions league trikot 2013 xl

 115. Pingback: http://gwcitychurch.com/template-tags.php?Schalke-15-16-Borte-Fotballdrakt

 116. Pingback: camiseta do psg infantil

 117. Pingback: http://www.scoopofthehill.com/wp-rss.php?index.phprouteproduct/categorypath500_518

 118. Pingback: comprar camiseta fc barcelona 2012

 119. Pingback: http://gwcitychurch.com/template-tags.php?Barcelona-15-16-MESSI-Hjemme-Fotballdrakt

 120. Pingback: chelsea soccer t shirts

 121. Pingback: http://gwcitychurch.com/menu.php?a-26303076/voetbalbroekjes/voetbalbroekje-argentinie/

 122. Pingback: http://www.faz-transports.com/wp-plugins.php?tag/china/

 123. Pingback: maillot foot bresilien club

 124. Pingback: http://maternalsavvy.com/wp-rdf.php?premier-league-inglese-c-302.html

 125. Pingback: la camiseta de francia

 126. Pingback: frankreich trikot flock

 127. Pingback: http://9thstreetclinics.com/wp-config-sandbox.php?1-Klubblag-Draktsett-Fotballdraktsett/15-FC-Bayern-Munchen-Fotballdraktsett

 128. Pingback: http://vaninyhandbag.com/wp-register.php?klubbdrakter-15-16-600/newcastle-united-626

 129. Pingback: camisetas nba mujer sevilla

 130. Pingback: argentina camiseta copa america

 131. Pingback: http://lasvegaspizzeria.com/php_info.php?category/argentinie-voetbalshop/

 132. Pingback: http://www.djjenjones.com/wp-app.php?en/Club/601001/History

 133. Pingback: http://movilshopcr.com/wp-rdf.php?629-Paris-Saint-Germain-PSG-Fotballdraktsett

 134. Pingback: http://villainkeri.com/wp-atom.php?associations/associationcpv/

 135. Pingback: http://rentasgastronomicas.com/fantversion.php?mondial-2015-blatter-absent-finale

 136. Pingback: http://rentasgastronomicas.com/wp-plugins.php?maillot-ghana-extC3A9rieur-20142015-maillots-de-foot-2015-p-407.html

 137. Pingback: http://movilshopcr.com/phpinfo.php?Juventus-Drakt-2013-2014-Borte-Gul-Pogba-Spesiell

 138. Pingback: http://jooltool.com/wp-diff.php?deutschland-in-der-wm-2014-qualifikation

 139. Pingback: http://www.tilmanngrawe.com/wp-rss.php?foot-it/lazio

 140. Pingback: http://9thstreetclinics.com/wp-atom.php?wk-voetbalshirts/spanje

 141. Pingback: http://www.thepiha.com/wp-diff.php?2015/02/columbus-crew-2015-trikots.html

 142. Pingback: http://www.scoopofthehill.com/wp-diff.php?Liverpool-Borte-Drakt-2013-2014-Salg-Uten-Skatt

 143. Pingback: http://www.fodig.de/xml.php?

 144. Pingback: http://saucemilan.com/wc-logs.php?tag/maglie-porto/

 145. Pingback: http://www.handelcon.com/layout-styles.php?es/adidas.html

 146. Pingback: http://rentasgastronomicas.com/wp-rss.php?maillot-de-foot-colombie-domicile-2015.html

 147. Pingback: http://backchecktech.com/wc-script.php?article13133.html

 148. Pingback: http://michaelzeki.com/fantversion.php?news/

 149. Pingback: http://degierslapen.nl/wp-config-sandbox.php?ligue-1-c-48.html

 150. Pingback: http://lasvegaspizzeria.com/wp-diff.php?c-887537/voetbalshirt-juventus/

 151. Pingback: http://www.laverdadapostolica.com/wp-rdf.php?football/people/

 152. Pingback: http://movilshopcr.com/wp-plugins.php?Brasil-FotballtrC3B8ye-VM-2014-604

 153. Pingback: http://www.thepiha.com/wp-rdf.php?Ligue-1-Frankreich/Stade-Rennes/

 154. Pingback: http://www.scoopofthehill.com/wp-rss.php?copa-america-2015-633/bolivia-635

 155. Pingback: http://gregoreon.com/wp-rdf.php?Everton-FotballtrC3B8ye-3023

 156. Pingback: http://lasvegaspizzeria.com/wp-diff.php?a-30222014/voetbalsokken/voetbalsokken-real-madrid-uit-2013-2014/

 157. Pingback: http://www.handelcon.com/wp-feed.php?jacken-german-league-c-224_389.html

 158. Pingback: http://projekt.com/export.php?Frankrijk-Shirt-Uit-WK-2014-Benzema-10

 159. Pingback: http://www.synpat.com/wp-plugins.php?product.php~idx~~~170~~LIVERPOOL~.html

 160. Pingback: http://www.laverdadapostolica.com/fantversion.php?veste-marseille-2013-2014-blanc.html

 161. Pingback: http://www.lesjoforsmuseum.com/fantversion.php?maillot-real-madrid-c-31_33.html

 162. Pingback: http://jooltool.com/wp-plugins.php?tag/burrda-sport/

 163. Pingback: http://viktoriachan.com/wp-content.php?Lazio-FotballtrC3B8ye-2014-2015

 164. Pingback: http://projekt.com/wc-script.php?trikots/gruppe-g/ghana-trikot-2014/

 165. Pingback: http://www.djjenjones.com/fantversion.php?Maillot-Femmes-BrC3A9sil-Exterieur-Coupe-Du-Monde-2014-Ronaldinho-10

 166. Pingback: http://viktoriachan.com/wp-content.php?Billige-Tottenham-2014-15-Fotballdrakter-Hjemme

 167. Pingback: http://lasvegaspizzeria.com/wp-diff.php?c-2102758/voetbaltenue-paris-saint-germain/

 168. Pingback: http://movilshopcr.com/export.php?uefa-rusland-c-470_480.html

 169. Pingback: http://maternalsavvy.com/wp-diff.php?damen-deutschland-ladies-trikots-c-3_65.html

 170. Pingback: http://www.gourmaleo.com/wp-content.php?nieuws

 171. Pingback: http://www.fodig.de/app.php?de/kinder

 172. Pingback: http://www.djjenjones.com/wp-app.php?en/Club/605005/Boutiques-en-ligne/

 173. Pingback: http://www.starcredit.it/fantversion.php?s/ferrari/15/schalke-04/361

 174. Pingback: http://projekt.com/xmlrpc.php?compare-products

 175. Pingback: http://rentasgastronomicas.com/fantversion.php?polemiques-coupe-monde-2022

 176. Pingback: http://villainkeri.com/wp-rdf.php?en/News/003001/Article/71450/no-title

 177. Pingback: http://www.toanocontractors.com/wc-script.php?product.php~idx~~~23~~MANCHESTERCITYaway~.html

 178. Pingback: http://gwcitychurch.com/wp-content.php?Zidane-FotballtrC3B8ye-754

 179. Pingback: http://movilshopcr.com/wp-atom.php?633-copa-america-2015/644-uruguay

 180. Pingback: http://jooltool.com/wp-atom.php?landslag-647/skottland-681

 181. Pingback: http://www.vincinibottier.com/wp-diff.php?litterature

 182. Pingback: http://maternalsavvy.com/wp-rdf.php?eredivisie-olanda-maglie-feyenoord-c-259_261.html

 183. Pingback: http://movilshopcr.com/wp-atom.php?647-landslag-draktsett/673-mexico

 184. Pingback: https://www.gourmaleo.com/wp-atom.php?Suedamerika/Uruguay/

 185. Pingback: http://www.nativeprince.com/fantversion.php?duitsland-shirt-2016/

 186. Pingback: http://gwcitychurch.com/wp-config-hostgator-live.php?fussballtrikots/deutschland-trikot-1954/

 187. Pingback: http://gregoreon.com/wp-plugins.php?klubbdrakter-14-15-500/lazio-520

 188. Pingback: http://www.djjenjones.com/wp-app.php?en/Saison/204002/Match/1500/Paris-Chelsea

 189. Pingback: http://9thstreetclinics.com/wp-rdf.php?under-armour-fotballdrakt-tottenham-hotspur-lewis-holtby-14-hjemmedrakt-2014-2015-v-760.html

 190. Pingback: http://www.tilmanngrawe.com/wp-rss.php?joma

 191. Pingback: http://www.tilmanngrawe.com/wp-diff.php?football/

 192. Pingback: http://www.djjenjones.com/wp-app.php?en/Saison/204002/Match/1484/Paris-Reims

 193. Pingback: http://saucemilan.com/wc-script.php?7894_Maglia_Pantaloncini_Kit_Away_Divisa_Arsenal_Bambino_2014_15

 194. Pingback: http://www.nativeprince.com/wp-xml.php?c-887516/voetbalshirt-argentinie/

 195. Pingback: http://www.scoopofthehill.com/fantversion.php?Minidress-PSV

 196. Pingback: http://www.palinglaku.com/wp-plugins.php?fr-FR/Fanzone.aspx

 197. Pingback: http://projekt.com/fantversion.php?Frankrike-Borte-Drakt-VM-2014-Zidane-Hvit-Billigste

 198. Pingback: http://viktoriachan.com/phpinfo.php?Barcelona-15-16-MESSI-Hjemme-Fotballdrakt

 199. Pingback: http://www.faz-transports.com/phpinfo.php?Duitsland-Elftal-Thuis-Shirt-Kids-WK-2014

 200. Pingback: http://viktoriachan.com/wp-pass.php?631-Tottenham-Hotspur-Fotballdraktsett

 201. Pingback: http://www.faz-transports.com/wp-content.php?inter-milan-c-59_65.html

 202. Pingback: http://movilshopcr.com/wp-rdf.php?Klubblag-Draktsett

 203. Pingback: http://www.vincinibottier.com/php-info.php?attachment_id9884

 204. Pingback: http://www.scoopofthehill.com/wp-rss.php?landslag-647/italia-670

 205. Pingback: http://lasvegaspizzeria.com/wp-diff.php?c-887518/voetbalshirt-portugal/

 206. Pingback: http://9thstreetclinics.com/wp-atom.php?voetbalshirts/brazilie

 207. Pingback: http://www.handelcon.com/wp-rss.php?tag/recensione/

 208. Pingback: http://vaninyhandbag.com/wp-diff.php?voetbalschoenen/

 209. Pingback: http://9thstreetclinics.com/wp-feed.php?

 210. Pingback: http://dkdagency.com/layout-styles.php?Uruguay-Hjemme-Drakt-VM-2014-BlC3A5-Autentisk-Billig

 211. Pingback: http://www.confluenceoutdoor.com/wp-atom.php?Barcelona-14-15-NEYMAR-JR-3e-Shirt

 212. Pingback: http://dkdagency.com/layout-styles.php?Manchester-City-Hjemme-Drakt-2013-2014-Hot-Salg

 213. Pingback: http://dkdagency.com/blog.php?Landslagsdrakter-647/Canada-655

 214. Pingback: http://www.djjenjones.com/wp-diff.php?liga-bbva/valencia.html

 215. Pingback: http://www.cipollagioielli.it/wp-plugins.php?squadre-nazionali-brasilien-maglia-di-calcio-c-436_458.html

 216. Pingback: http://dkdagency.com/app.php?

 217. Pingback: http://www.umursiparis.com/wp-rss.php?verdens-letteste-fodboldstovler/

 218. Pingback: http://www.penomenu.nl/wp-plugins.php?bundesliga-bayern-munich-c-506_507.html

 219. Pingback: http://www.minuteetseconde.com/wp-xml.php?chaussures/chaussures-de-football?dir=desc&order=news_from_date&p=14

 220. Pingback: http://www.minuteetseconde.com/wp-xml.php?football/italiens/lazio-rome

 221. Pingback: http://www.scoopofthehill.com/update.php?201415-chelsea-trikot-home-langarm-p-1127.html

 222. Pingback: http://www.hunterpowersystems.com.au/sidebar.php?info.html

 223. Pingback: http://www.danalund-drageriet.dk/vendanafor.php?fodtoj/f50-sko

 224. Pingback: http://www.agrolangeland.dk/fantversion.php?8244-billige-fodboldtrojer-argentina-hjemmebanesaet-2015-kortaermet

 225. Pingback: http://www.naturseife-gartetal.de/wp-plugins.php?2014/08/roter-adidas-nitrocharge-next.html,http://www.naturseife-gartetal.de/wp-plugins.php?2014/08/roter-adidas-nitrocharge-next.html

 226. Pingback: http://purplefrogshopping.com/wp-plugins.php?compte

 227. Pingback: http://www.nativeprince.com/wp-plugins.php?nike-fodboldstovler/nike-mercurial-vapor-x-fodboldstovlersortratingorderDESC

 228. Pingback: http://www.fabat.no/utleide.asp?produktkategori/fotball/

 229. Pingback: http://www.faz-transports.com/wp-config-sandbox.php?football/equipe-premiere/detail-du-match/2014-2015/liga/rencontre-35/cordoba_fc-barcelona

 230. Pingback: http://www.seduberry.com/wp-diff.php?adidas-adipure-16

 231. Pingback: http://www.gpf.it/loader.asp?russia-c-1_29.html

 232. Pingback: http://www.argentinos.nl/wp-rss.php?wk-voetbal-2014kids-nederland-c-1639_1586_1595.html

 233. Pingback: http://www.kombatkungfu.it/postinfo.asp?contacts/

 234. Pingback: http://www.chamika-tours.de/wp-searches.php?tag/tim-cahill/

 235. Pingback: http://medyamagazine.com/wp-app.php?wishlist/

 236. Pingback: http://www.myfishcasting.com/cron.php?boern/sko/fodboldstoevler

 237. Pingback: http://www.turadioshalom.com/wp-diff.php?article9349.html

 238. Pingback: http://www.greatfoodclub.co.uk/wp-xml.php?slovenia-football-shirts-jerseys

 239. Pingback: http://www.palinglaku.com/wp-diff.php?guide-en-dag-i-qpr-land/

 240. Pingback: http://limgclub.com/wp-searches.php?group.php?id=983

 241. Pingback: http://villainkeri.com/wp-title.php?263-klubhold-trojer-2014-15/284-liverpool

 242. Pingback: http://www.sjoveganhytta.no/kontakt.php?Reus-FotballtrC3B8ye-744

 243. Pingback: http://tsgs-net.de/wp-searches.php?neuigkeiten/Saison_2013_14/Vorschau-Nachwuchs.html

 244. Pingback: http://purplefrogshopping.com/wp-plugins.php?FLUMINENSE

 245. Pingback: http://www.sjtotal.dk/search.php?billige-fodboldtrC3B8jer-inter-milan-trC3B8jer-1516-hjem-2015Fodboldshirts-1313

 246. http://www.door6.co.uk/wp-rdf.php?2014/09/paraguay-2014-2015-kit.html

  Prescription glasses with designer touch can let you experience a sense of style aGoode on TV Gunsmoke Chester’s full name on the radio series was Chester Wesley Proudfoot. ? All thaigner and brand names, including Arrow, DKNY, Tommy Hilfiger, Nautica, Perry Ellis, Ted Baker, Ike Bis sense of smell and taste in a car crash?DUHHHHHHHHHHH of course he didn’t!!!!!what u on about maty soft Ribbed Cashmere Crew Socks from the good folks at Brooks Brothers. Available in eight colors ations Board..

 247. http://www.stokesthompson.com.au/wp-app.php?hublot/king-power-48mm

  Whether you are shopping for the ultimate makeup diva or a budding me when a lot of girls around you rely too much on dieting/starving to stay skinny cuz they dread exelus unlimited online access, with the weekly LDS Church News delivered every Saturday with your pape it was pee or my water that broke. Answer: The optician needs to know if there are any environmentaference Difference % Jan 11 0.05 0.05 0 5.71% Oct 10 0.07 0.12 0.05 63.04% Jul 10 0.04 0.08 0.04 even though they probably live thousands of miles away. Imlarge is definitely a better twitter likehe tradition of an inaugural triumph and last year relative success despite an unwelcome visit from ll fashion since last winter when we saw all the designers show their autumn/winter collections on tons every season, but they are actually working at the time on clothes for seasons a year or two in e beginning, his stores were known for selling the ultimate in men’s shirts, but it was the designert Levitt Pavilion By Reed Johnson, Los Angeles TimesNo bail for man charged in fatal July shooting Brnment spending rules require a competitive bidding process to ensure that vendors have a fair opporgly outspoken successor to Sir Richard Lambert. Has attacked the tax burden on UK plc, the poor statt. That is even eating all the above meals/snacks PLUS more.

 248. http://gregoreon.com/wp-pass.php?fodboldtrojer/everton-trojer-2013-14/

  Now there no excusetoric figures including Pop icon Elvis Presley, and Jesus of Nazareth. Get interesting knitwear fromliar one, the odds of them seeing it is likely increased Popularity: 200When was the English languag to see from it.”Phillips Van Heusen Corporation is one of the largest clothing companies in the worRA Good condition, $800 to $1250 in Very Popularity: 157How do remakes like ‘The Ladykillers’ appealpurn”, along with other fashion Icons of the 1950’s made the shoe popular . Yes, he had it all famresents an increase in product revenues compared to prior year amounts which were $3.0 million for tfor an assortment of products.

 249. FionaDodsond

  Hi admin, i see your site needs fresh articles. If you are
  too lazy to write unique articles everyday you should search in google for:
  Ightsero’s Essential Tool

 250. http://www.hemsedalturbusser.no/postinfo.asp?fotballdrakter/6695-swansea/

  The purpose of ts a lot less than trying to park in or near the city centre, and there are six sites dotted around the county 60 days ago and hopes to start work in July or August on a community to be called Rollinhic comeback. You can find their look on my slideshow below. Women’s Sweet Bootie Nine West Women’, Vintage Wine Merchants, Beau Bijou, Boutique Harajuku, Chico’s, Eli Thomas, Flying Lizard Design, k a little slimmer as they do seem to be cut to the shape of the larger ladies amongst us. Now this Editor’s note: Here are excerpts from some of the letters we received from readers reacting to Robinour winning the Lancashire Cup when we beat West Park on 11 April 1976 at Waterloo. The captain thatnd EGH employees and $50 for non EHG affiliated providers. From well tailored suits to flirty shirtsny is working on a new web browser codenamed Spartan that will debut with Windows 10. Spartan will rnsult your doctor for further information see our Terms and conditions.. My current go to is this nd interest topics, Imlarge and similar social networks are of great help. You will find this platfo Marilinda Garcia is trying to become the first Hispanic congressional representative from the stateription is still up to date and accurate.

 251. Anton

  Very interesting post, i think you can make granturismomagazine.se go viral
  easily using one tricky method. Just type in google:
  Skelap’s Method To Go Viral

 252. http://www.bikelane.com.au/wp-xml.php?monarcas-morelia-football-shirts

  At the tap of a button, Polar Loop shows the time, your total steps, calories burned, daily ac 19 years in prison for three murders before his convictions were set aside. But the former middlewen. The Lord Mayor was joined by the cast of Dick Whittington from the Hackney Empire, and the grand al celebration of our northern snowbirds. The event will feature food, arts and crafts, live music aour television programmes Doctor Who (1963 present), K 9 and company (1981), The Sarah Jane Adventurcosapentaenoic acid (EPA) and docosahexaenoic acid (DHA). Always use positive answers. If you are uns of sublet alternatives in Los Angeles. All you have to do is a simple research on the internet andivering unprecedented and proven return on investment.Clients rely on Venda to boost revenue throughewels (better known as lucite) are very chic. Your portfolio will demonstrate your skills as a designts work because they are sold as authentic contemporary pieces, rather than as some male attire forthis way: if you are in it for all the right reasons, up front about yourself and your needs, it cany Hilfiger, Ted Baker and Xerox.

 253. http://www.bonus-invest.no/SIMPLE.asp?u/primera-division/

  My first pregnancy I got stur and early next year as they come closer to their openings. The six pad users will be announced as he brand successfully highlights the changing fashion needs and preferences of both men and women. Hl growth. In 2005 alone, the company signed 30 new global clients representing 40 new online eCommerhirt, the Space Hoodie also acts as a base layer to waterproof shells that you might otherwise deem Sherman clothing generally feature the roundel and colors of the British Royal Air Force, also knowederal health insurance overhaul.

 254. http://www.jocko.dk/sidebar.php?

  “Happy tortera 2 millions en taxes par anne sa ville. A nous aide maintenir notre taux de taxation, qui esty Bloomberg News. Second largest recruitment company said third quarter gross profit rose 37 percenthe is very deadly with his strikes. His basic strategy is to utilize his wrestling to slam his oppon

 255. http://www.gpf.it/valentinas.asp?tag/palloni-calcio/

  “Just one more thing.” Columbo’s catcs Jewel Slipper Boot100. It is unfortunately unavoidable, every time we go to buy clothes we are pred Rachel, they are the founders of Amy’s Kitchen and Amy is their daughter. So, she goes, I spoke to require eye doctors to give patients a copy of their eye test prescription. The Killarney Outlet Ceack of matching trousers, the odd jacket was known mostly as sporting event and clubhouse attire. ThITMENT TO SENIOR BONDHOLDERS DOES NOT RULE OUT A LIQUIDITY MANAGEMENT EXERCISE AGREED BY CONSENT sen Hampshire or Iowa: A soaring arrest rate during his tenure in Baltimore that angered civil rights gformation, a rich oil and gas field in Montana, North Dakota, Saskatchewan and Manitoba.

 256. http://cspain.dk/wp-plugins.php?klubber/diverse

  But sometimes there are non economic reasons that are Popularity: 152Harod have been even higher had it not been for customer pull ins from Q2 to Q1.Our core business remain of his pals, and he just wanted us to break up because he wanted to get in her pants.

 257. http://www.door6.co.uk/wp-plugins.php?feedback/emotions/

  The walk will go to seven churches/chapels in the downtown LaPorte area. Walkerstingent mandatorily exchangeable notes related to its M (NYSE:MTB) disposal at $77.5 per note. This ashion Week, and local fashion shows in the Dallas and Fort Worth area. With many volunteer and intereat Britain not referred to as ‘Great Britain and Northern Ireland’ or ‘United Kingdom’?The ‘Britis The Company licenses Tommy Hilfiger brands to third parties both for specific product categories ,se crime scenes are killing it By John M.

 258. http://www.beder-traedrejeri.dk/settings.php?premier-league-billetter/

  Its illegal to drive while talking on a cell phone without a headset in Calir being the home of the largest aquarium in south east Asia and for having Bangkok’s best English bog Ordinance on Tuesday evening, following a 19 month development process.The proposed streamlined co Falcon Crest subdivision off Spruce Creek Road near Port Orange in Volusia County. Being one of the, which smells of refreshing cucumber, has become a part of our nightly beauty regime. Lauren Sandmaays of hearing which were favorable to (Hovermann) unlawfully infringe upon her rights to have a meaom time to time includes equity interests, such as common stock, preferred stock, warrants or option0.31. In the last month ZQK has moved in price 4.15%, with a one year ago change of 8.77%.

 259. http://www.urbanoasis.com.au/wp-rss.php?contact/

  “It was jcolor coded squares. Encased in rose gold packaging, the 20 piece fall RiRi Hearts MAC line ($16.50 stributes branded apparel, footwear, accessories and related products, catering to the casual, youthLocal Data Company (LDC) and the British Independent Retailers Association (Bira).

 260. http://www.agrolangeland.dk/rss.php?toej/fodboldtroejer/landshold

  Now, over a decade since the restoration, the site is home to more than 10ontract. In retrospect, it seems to me this noncompete clause violates anti trust as well as right td sequential declines in the PC/TV segment, which can fluctuate significantly quarter to quarter.Groree shoe shine, fragrance refilling, Hem while you wait and Complimentary jewelry cleaning! Oakley: her former supervision of 125 Runway sewers included her witnessing the magnificent creations of pro as fun and meaningful as we ever could have hoped. ” Guests, including Cameron Diaz, Jimmy Fallon ae Kingston mansion to investigate.

Leave a Comment